perjantai 28. marraskuuta 2014

Onko pH-dieetissä järkeä?


PH-dieettiä noudattavat uskovat, että sokeri, valkoiset vehnäjauhot sekä kovetetut ja raffinoidut ruokarasvat happamoittavat kehoa. Lisäksi liha, maito- ja viljatuotteet ovat kiellettyjä. Myös happamat ja sokeria sisältävät hedelmät ovat pannassa, eikä happoa tuottavaa raskasta liikuntaa suositella. Happo-emästasapainon korjaamiseksi suositellaan erilaisia viherjauheita ja jopa saven syömistä.

tiistai 25. marraskuuta 2014

Tyydyttynyt rasva ja diabetes


Kuinka rasvan laatu vaikuttaa terveyteen? Se voi vaikuttaa muun muassa lihomiseen, sokeriaineenvaihduntaan, rasva-aineenvaihduntaan ja tulehdukseen. Monet tahot erityisesti internetin keskustelupalstoilla suosittelevat tyydyttyneen rasvan käytön lisäämistä terveyden edistämiseksi. Miten tällaiseen tulkintaan voidaan päätyä?

GAINS.fi


Kirjoittelen nykyään myös GAINS.fi nimiselle lifestyle-sivustolle, mistä löytyy sekä asiantuntijakirjoituksia, että mielenkiintoisia blogikirjoituksia. Terveyssatama-blogia ei unohdeta, mutta uusi verkkojulkaisu tuo lukijalle enemmän sisältöä, joka myös päivittyy useammin.

"Gains.fi on ammattilaisten ylläpitämä lifestyleen, lääketieteeseen, treenaamiseen ja hyvinvointiin keskittynyt asiantuntijavetoinen verkkojulkaisu sekä blogiyhteisö. Tuomme treenauksesta, ruokavalioista ja hyvinvoinnista kiinnostuneille laadukasta ja faktapohjaista tietoa, huumoria ja hyvää menoa unohtamatta."
Omat teemani pyörivät liikuntaravitsemuksen, painonhallinnan, terveyden ja ehkä myös hieman liikunnankin ympärillä. Tuorein kirjoitus käsittelee kreatiinia, joka on yksi harvoista oikeasti hyödyllisistä lisäravinteista. Toisaalta kreatiini ei ole uusi eikä erityisen trendikäs ravintoaine.

lauantai 22. marraskuuta 2014

Vastaanotto nyt myös Diacorissa

Jan Verho, ravitsemusterapeutti

Vastaanotto:

maanantaisin 
Diacor Alppikatu Alppikatu 2 B, 00530 Helsinki

tiistaisin 
Diacor Herttoniemi Suunnittelijankatu 2, 00880 Helsinki

keskiviikkoisin 
Diacor Pitäjänmäki Hiomotie 8, 00380 Helsinki

perjantaisin 
Diacor Itäkeskus Tallinnanaukio 4 A, 00930 Helsinki
tai 
Diacor Tikkurila Unikkotie 5 a A, 01300 Vantaa

Ajanvaraus: p. 09 775 0800 tai verkossa
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...